Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Bombonierka SWISS LUXURY SELECTION 143g   

73,15 zł

Bombonierka SWISS LUXURY SELECTION 143g   

Bombonierka SWISS LUXURY SELECTION 143g   

73,15 zł
W magazynie
143g net - 51,15 zł / 100 g
zawiera 23% VAT
Mieszanka szwajcarskich czekoladek.
Swiss Luxury Selection to asortyment szwajcarskich pralin to połączenie najlepszych składników, pasja w tworzeniu czekolady, niepowtarzalny smak i prawdziwa uczta dla oka.
Dlaczego praliny Lindt są tak wyjątkowe?
Za każdą praliną kryje się bogactwo doświadczenia i kunsztu szlifowanego przez lata praktyki. Uczta dla oka i podniebienia, każda pralina jest prawdziwym dziełem sztuki, którym warto się delektować.


Wartości odżywcze:

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna (kJ) 2394
Wartość energetyczna (kcal) 575
Tłuszcz (g) 37
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 21
Węglowodany (g) 52
- w tym cukry (g) 48
Białko (g) 6.5
Sól (g) 0.15

Składniki:

Składniki:

cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, migdały, tłuszcz roślinny (palmowy, kokosowy, z nasion palmy, shea), bezwodny tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza, mleko zagęszczone słodzone, orzechy laskowe, syrop glukozowy, masło, śmietanka, substancja utrzymująca wilgoć (sorbitole), emulgator: lecytyny (soja), mąka pszenna, ziarna kakaowe, mąka ryżowa, skórka pomarańczowa, kawa, ekstrakt słodowy jęczmienny, aromaty, zagęszczony sok pomarańczowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, białko jaja, gluten pszenny, dekstroza, ryż preparowany, barwniki (kurkumina, annato, ekstrakt z papryki), słód pszenny, sól, stabilizator (fosforany sodu), białka mleka, kwas cytrynowy, skrobia pszenna, substancja spulchniająca (węglany sodu), słód jęczmienny, substancja glazurująca (szelak), substancja żelująca (guma arabska).

Alergeny:

Może zawierać inne orzechy.

Zawartość kakao: Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 31%, Masa mleczna minimum: 18%. Czekolada deserowa: Masa kakaowa minimum: 41%.