Bulk Buying

Bombonierka SWISS LUXURY SELECTION 230g

89,60 zł

Bombonierka SWISS LUXURY SELECTION 230g

Bombonierka SWISS LUXURY SELECTION 230g

89,60 zł
W magazynie
230g net - 38,96 zł / 100 g
incl. 23% VAT
Mieszanka szwajcarskich czekoladek. Swiss Luxury Selection to asortyment szwajcarskich pralin to połączenie najlepszych składników, pasja w tworzeniu czekolady, niepowtarzalny smak i prawdziwa uczta dla oka. Dlaczego praliny Lindt są tak wyjątkowe? Za każdą praliną kryje się bogactwo doświadczenia i kunsztu szlifowanego przez lata praktyki. Uczta dla oka i podniebienia, każda pralina jest prawdziwym dziełem sztuki, którym warto się delektować.

Wartości odżywcze:

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna (kJ) 2357
Wartość energetyczna (kcal) 566
Tłuszcz (g) 36
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 18
Węglowodany (g) 51
- w tym cukry (g) 47
Białko (g) 7
Sól (g) 0.13

Składniki:

Składniki:

cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, migdały, mleko pełne w proszku, orzechy laskowe, odtłuszczone mleko w proszku, bezwodny tłuszcz mleczny, laktoza, tłuszcze roślinne (palmowy, z nasion palmy, shea, kokosowy), mleko zagęszczone słodzone, Kirsch, syrop glukozowy, masło, śmietanka, substancje utrzymujące wilgoć (sorbitole, inwertaza), mąka pszenna, emulgator (soja lecytyny, słonecznik lecytyny),  kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mąka ryżowa, aromaty, białko jaja kurzego, cukier inwertowany, skrobia pszenna, ekstrakt słodowy jęczmienny, kawa, ziarna kakaowe, skórka pomarańczowa, orzechy pistacjowe, substancja żelująca (guma arabska), gorzkie pestki moreli, syrop glukozowo- fruktozowy, zagęszczony sok pomarańczowy, ryż preparowany, skrobia ziemniaczana, substancja glazurująca (guma arabska, szelak), barwniki (kurkumina, karmel siarczynowy, annato, ekstrakt z papryki), maltodekstryna, sól, substancja spulchniająca (węglany sodu, węglany amonu), naturalny ekstrakt z cytrusów, stabilizator (trifosforany), skrobia modyfikowana, regulator kwasowości (kwas cytrynowy) białka mleka, kakao w proszku, przeciwutleniacz (mieszanina tokoferoli).

Alergeny:

Może zawierać inne orzechy.

Zawartość kakao: Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 31%, Masa mleczna minimum: 18%. Czekolada ciemna: Masa kakaowa minimum: 41%.