CREATION - CZEKOLADOWA FANTAZJA

CREATION CHERRY & CHILLI 70% 150g
Wartości odżywcze:
Wartość energetyczna (kJ) | 2087 | |
Wartość energetyczna (kcal) | 501 | |
Tłuszcz (g) | 32 | |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 20 | |
Węglowodany (g) | 43 | |
- w tym cukry (g) | 39 | |
Białko (g) | 6.2 | |
Sól (g) | 0.02 |
Składniki:
miazga kakaowa, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, tłuszcz kakaowy, bezwodny tłuszcz mleczny, zagęszczony sok wiśniowy (3,4%), wiśnie (1,7%), cukier inwertowany, zagęszczony sok cytrynowy, substancja zagęszczająca (pektyny), emulgator (lecytyna sojowa), wanilia, koncentrat owocowo-warzywny (czarna marchew, aronia, winogrono), aromat naturalny, koncentrat chili.
Może zawierać orzechy laskowe, inne orzechy, mleko.
Czekolada gorzka: masa kakaowa minimum: 70%.

CREATION DARK CHOCOLATE MOUSSE 70% 150g
Wartości odżywcze:
Wartość odżywcza w 100g | ||
Wartość energetyczna (kJ) | 2257 | |
Wartość energetyczna (kcal) | 543 | |
Tłuszcz (g) | 37 | |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 23 | |
Węglowodany (g) | 41 | |
- w tym cukry (g) | 37 | |
Białko (g) | 6.9 | |
Sól (g) | 0.03 |
Składniki:
miazga kakaowa, cukier, bezwodny tłuszcz mleczny, tłuszcz kakaowy, syrop glukozowy, cukier inwertowany, substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol), emulgator (lecytyna sojowa), wanilia.
Może zawierać orzechy laskowe i inne orzechy, mleko.
Czekolada gorzka: Masa kakaowa minimum: 70%.

CREATION MOUSSE ORANGE 70% 150g
Wartości odżywcze:
Wartość odżywcza w 100g | ||
Wartość energetyczna (kJ) | 2231 | |
Wartość energetyczna (kcal) | 536 | |
Tłuszcz (g) | 33 | |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 21 | |
Węglowodany (g) | 49 | |
- w tym cukry (g) | 46 | |
Białko (g) | 6.4 | |
Sól (g) | 0.03 |
Składniki:
miazga kakaowa, cukier, sok pomarańczowy* (10%), tłuszcz kakaowy, syrop glukozowo-fruktozowy, bezwodny tłuszcz mleczny, pomarańcze (2%), naturalny aromat pomarańczowy, zagęszczony sok cytrynowy, substancja żelująca (pektyny), emulgator (lecytyna sojowa), wanilia.
*z koncentratu
Może zawierać orzechy laskowe, migdały, mleko.
Czekolada gorzka: Masa kakaowa minimum: 70%.
