Bulk Buying

Jesteś klientem firmowym i potrzebujesz większej ilości naszych produktów? Nie ma problemu! Nasz dział obsługi klienta chętnie Ci pomoże!

Nasz dział obsługi klientów firmowych jest do twojej dyspozycji. Pomożemy dobrać najlepszą zindywidualizowaną ofertę! Możesz się z nami skontaktować pod nr +48 535 997 940, albo mailowo: mmalinowski@lindt.com

Bombonierka Pralinki CREATION DESSERT 180g

62,00 zł

Bombonierka Pralinki CREATION DESSERT 180g

Bombonierka Pralinki CREATION DESSERT 180g

62,00 zł
W magazynie
180g net - 34,44 zł / 100 g
zawiera 23% VAT
Asortyment pralin francuskich.

Wartości odżywcze:

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna (kJ) 2327
Wartość energetyczna (kcal) 559
Tłuszcz (g) 36
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 20
Węglowodany (g) 53
- w tym cukry (g) 49
Białko (g) 5.2
Sól (g) 0.16

Składniki:

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko w proszku, bezwodny tłuszcz mleczny, laktoza, pralina z orzechów laskowych (orzechy laskowe, cukier) (3%), tłuszcze roślinne (palmowy, kokosowy), cukier inwertowany, syrop glukozowy, orzechy laskowe (1%), wafel [cukier, mąka pszenna, bezwodny tłuszcz mleczny, serwatka w proszku, ekstrakt słodowy jęczmienny, substancja spulchniająca (węglany sodu)], kawałki karmelu [cukier, laktoza, bezwodny tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator (lecytyny rzepakowe)] 1%, stabilizator (sorbitole), odtłuszczone mleko w proszku, orzechy włoskie 0,8%, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny sojowe), rozdrobnione herbatniki [mąka pszenna, tłuszcze roślinne (kokosowy, słonecznikowy), cukier, glukoza, białko mleka, substancje spulchniające (węglany amonu, węglany sodu)], beza mleczna (cukier, skrobia pszenna, białka mleka) 0,2 %, śmietanka w proszku, chrupiące płatki [mąka pszenna, cukier, słód pszenny, emulgator (lecytyny rzepakowe), substancja spulchniająca (węglany sodu)], mascarpone, ekstrakt słodowy jęczmienny, aromat, naturalny aromat kawowy, naturalny aromat z wanilii, aromat (wanilina), naturalne aromaty, sól, substancja glazurująca (guma arabska), białko mleka, barwnik (ekstrakt z papryki), stabilizator (fosforany sodu).
Alergeny: Może zawierać jajo i inne orzechy.
Zawartość kakao: Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 30%, Masa mleczna minimum: 20%. Czekolada ciemna: Masa kakaowa minimum: 44%, Czekolada biała: Masa kakaowa minimum: 30%.