Bulk Buying

CREATION DESSERT 400g

W magazynie

Najlepsze kakao

Wyjątkowy proces prażenia i mielenia

Wynalazek Lindta

Najlepsze składniki

Doskonałe wykończenie czekolady

Asortyment 40 wyśmienitych pralinek z czekolady ciemnej, mlecznej i białej. CREATION DESSERT to asortyment 40 wyśmienitych francuskich pralinek z czekolady ciemnej, mlecznej i białej, zainspirowanych najwspanialszymi deserami - Tiramisu, Creme Brulee, Brownie. Dlaczego praliny Lindt są tak wyjątkowe? Za każdą praliną kryje się bogactwo doświadczenia i kunsztu szlifowanego przez lata praktyki. Uczta dla oka i podniebienia, każda pralina jest prawdziwym dziełem sztuki, którym warto się delektować.

Wartości odżywcze:

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna (kJ) 2294
Wartość energetyczna (kcal) 551
Tłuszcz (g) 34
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 20
Węglowodany (g) 53
- w tym cukry (g) 49
Białko (g) 4.6
Sól (g) 0.15

Składniki:

Składniki:

cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko w proszku, bezwodny tłuszcz mleczny, laktoza, pralina z orzechów laskowych (orzechy laskowe, cukier) (2%), tłuszcze roślinne (kokosowy, palmowy), stabilizator (sorbitole), orzechy laskowe (1%), orzechy włoskie (0,9%) kakao o obniżone zawartości tłuszczu, wafel [cukier, mąka pszenna, bezwodny tłuszcz mleczny, serwatka w proszku, ekstrakt słodowy jęczmienny, substancja spulchniająca (węglany sodu)], odtłuszczone mleko w proszku, kawałki karmelu [cukier, laktoza, bezwodny tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator (lecytyny rzepakowe)] 0,8%, emulgator (lecytyny sojowe), beza mleczna (cukier, skrobia pszenna, białka mleka) 0,2 %, rozdrobnione herbatniki [mąka pszenna, tłuszcze roślinne (kokosowy, słonecznikowy), cukier, glukoza, białko mleka, substancje spulchniające (węglany amonu, węglany sodu)], śmietanka w proszku, chrupiące płatki [mąka pszenna, cukier, słód pszenny, emulgator (lecytyny rzepakowe), substancja spulchniająca (węglany sodu)], ekstrakt słodowy jęczmienny, aromat, mascarpone, naturalny aromat kawowy, naturalny aromat z wanilii, aromat (wanilina), naturalne aromaty, sól, substancja glazurująca (guma arabska), białko mleka, barwnik (ekstrakt z papryki), stabilizator (fosforany sodu).

Alergeny:

Może zawierać jajo i inne orzechy.

Zawartość kakao: Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 30%, Masa mleczna minimum: 20%. Czekolada ciemna: Masa kakaowa minimum: 44%, Czekolada biała: Masa kakaowa minimum: 30%.

Rozpuszczona czekolada mleczna w maszynie do konszowania.

Poznaj Lindt Difference

Przygotowywanie deseru z czekoladą Lindt EXCELLENCE

Najlepsze przepisy Lindt

Wnętrze czekoladowego sklepu Lindt

Znajdź nasze sklepy

Obserwuj @Lindt Polska na Instagramie

Mini praliny Lindt
Mini praliny Lindt
Mini praliny Lindt
Mini praliny Lindt
Czekoladowe praliny Lindt
Czekoladowe praliny Lindt
Search engine powered by ElasticSuite