Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

EXCELLENCE ORANGE INTENSE 100g

Cena promocyjna 11,55 zł Normalna cena 16,50 zł
Najniższa cena w okresie 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 11,55 zł

EXCELLENCE ORANGE INTENSE 100g

EXCELLENCE ORANGE INTENSE 100g

16,50 zł 11,55 zł
Najniższa cena w okresie 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 11,55 zł
W magazynie
100g net - 11,55 zł / 100 g
zawiera 23% VAT
Czekolada ciemna z sokiem pomarańczowym i migdałami.

Lindt EXCELLENCE Orange Intense to ciemna czekolada premium o smaku soczystej pomarańczy wzbogacona płatkami migdałów i aromatem wanilii. Drobno posiekana skórka pomarańczowa, czekolada o wyrafinowanym smaku kakao i prażone migdały z najlepszych upraw na świecie to idealny przepis na tabliczkę, która niezmiennie zachwyca każdego, kto choć raz jej spróbował.

Czekolada pomarańczowa Lindt EXCELLENCE Orange Intense doskonale komponuje się ze słodkimi winami, szczególnie cieszy zmysły z węgierskim Tokajem, który podkreśla jej cytrusowy charakter i idealnie równoważy lekką słodycz każdej kostki. Tabliczka podana z lampką wina oczaruje niejednego gościa, który na co dzień wybiera raczej mleczne czekolady. Równie dobrze będzie smakować z wyrazistym serem pleśniowym typu Lazur lub Roquefort. Takie połączenie z początku łagodne i słodkie z każda chwilą nabiera słonej wyrazistości. Czekolada pomarańczowa potrzebuje mocnego i charakterystycznego sera, by stworzyć harmonijną parę, w której każdy ze składników zachowuje swoją wyjątkową moc. Jeśli chcesz cieszyć się jeszcze większym bogactwem smaku, to orzechy włoskie i rodzynki idealnie dopełnią tę degustację.


Wartości odżywcze:

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna (kJ) 2193
Wartość energetyczna (kcal) 526
Tłuszcz (g) 32
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 18
Węglowodany (g) 49
- w tym cukry (g) 42
Białko (g) 6.7
Sól (g) 0.09

Składniki:

Składniki:

cukier, miazga kakaowa, preparat pomarańczowy (7%) (puree z pomarańczy [34%], cukier, jabłko, błonnik ananasowy, regulator kwasowości [kwas cytrynowy], substancja żelująca [alginian sodu], stabilizator [fosforany wapnia], aromat), migdały (7%), tłuszcz kakaowy, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyny: soja), aromaty.

Alergeny:

Może zawierać mlekoorzechy laskowe i inne orzechy.

Zawartość kakao:

Czekolada deserowa: Masa kakaowa minimum: 48%.