Obsługa firm

Jesteś klientem firmowym i potrzebujesz większej ilości naszych produktów? Nie ma problemu! Nasz dział obsługi klienta chętnie Ci pomoże!

Nasz dział obsługi klientów firmowych jest do twojej dyspozycji. Pomożemy dobrać najlepszą zindywidualizowaną ofertę! Możesz się z nami skontaktować pod nr +48 535 997 940 albo mailowo: mmalinowski@lindt.com

Lindt Kalendarz Adwentowy TEDDY 3D 170g

100,40 zł

Lindt Kalendarz Adwentowy TEDDY 3D 170g

Lindt Kalendarz Adwentowy TEDDY 3D 170g

100,40 zł
W magazynie
170g net - 59,06 zł / 100 g
zawiera 23% VAT
Otwieraj okienka i odkrywaj smak mlecznej czekolady.
Figurki, czekoladki i praliny z mlecznej czekolady.

Wartości odżywcze:

Wartość odżywcza w 100g (1 / 2 / 3 / 4):
Wartość energetyczna (kJ) 2272 / 2587 / 2262 / 2430
Wartość energetyczna (kcal) 544 / 623 / 542 / 583
Tłuszcz (g) 32 / 47 / 32 / 39
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 19 / 34 / 20 / 24
Węglowodany (g) 56 / 44 / 56 / 51
- w tym cukry (g) 54 / 42 / 55 / 51
Białko (g) 7,2 / 5,0 / 6,5 / 6,6
Sól (g) 0,32 / 0,17 / 0,23 / 0,20

Składniki:

Składniki:

1. Miś i Mikołaj Lindt z mlecznej czekolady (10 g) Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa, laktoza, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyny (soja), ekstrakt słodowy jęczmienny, aromat waniliowy Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 30%; Masa mleczna minimum: 14%. 

2. Pralinki z czekolady mlecznej z delikatnie rozpływającym się nadzieniem (44%)Składniki: cukier, tłuszcze roślinne (kokosowy, z nasion palmy), tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (soja), ekstrakt słodowy jęczmienny, aromaty.Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 32%, Masa mleczna minimum: 21%. 

3. Czekoladki Neapolitanki Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, laktoza, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyny (soja), ekstrakt słodowy jęczmienny, aromaty.Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 31%, Masa mleczna minimum: 20%. 

4. Czekoladowe śnieżynki z podwójnym kremowym nadzieniem mlecznym (47%) Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, pełne mleko w proszku (18%), bezwodny tłuszcz mleczny (10%), miazga kakaowa, laktoza, odtłuszczone mleko w proszku (3%), emulgator: lecytyny (soja), ekstrakt słodowy jęczmienny, aromat waniliowy. Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 30%; Masa mleczna minimum: 14%. 

Alergeny:

Może zawierać orzechy laskowe i inne orzechy.