Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Bombonierka Praliny HOCHFEIN 120g - Twoja personalizacja wstążki

Cena promocyjna 47,25 zł Normalna cena 63,00 zł
Najniższa cena w okresie 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 50,40 zł

/40 znaków

Bombonierka Praliny HOCHFEIN 120g - Twoja personalizacja wstążki

Bombonierka Praliny HOCHFEIN 120g - Twoja personalizacja wstążki

63,00 zł 47,25 zł
Najniższa cena w okresie 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 50,40 zł
W magazynie
120g net - 39,38 zł / 100 g
zawiera 23% VAT

NOWOŚĆ
Dodaj własną dedykację do opakowania pralin. 

Asortyment pralin.
Pralines Hochfein to znakomity wybór pralinek, z których każda wykonana jest z niezwykłą dbałością o szczegóły. Każda pralinka inna, każda doskonała, prawdziwy dotyk luksusu.
Dlaczego praliny Lindt są tak wyjątkowe?
Za każdą praliną kryje się bogactwo doświadczenia i kunsztu szlifowanego przez lata praktyki. Uczta dla oka i podniebienia, każda pralina jest prawdziwym dziełem sztuki, którym warto się delektować.

Wartości odżywcze:

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna (kJ) 2340
Wartość energetyczna (kcal) 562
Tłuszcz (g) 36
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 17
Węglowodany (g) 50
- w tym cukry (g) 47
Białko (g) 7.8
Sól (g) 0.18

Składniki:

Składniki:

cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, migdałyorzechy laskowe, bezwodny tłuszcz mleczny, syrop glukozowo-fruktozowy, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza, Marc de Champagne, mleko zagęszczone, tłuszcze roślinne (kokosowy, z nasion palmy), śmietanka w proszku, emulgator: lecytyny (soja), kawa, skórka cytrynowa i pomarańczowa, cukier inwertowany, naturalne aromaty, alkohol, dekstroza, ekstrakt słodowy jęczmienny, aromaty, śmietanka, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, zagęszczony sok cytrynowy, substancja utrzymująca wilgoć (inwertaza).

Alergeny:

Może zawierać inne orzechyNiektóre praliny mogą zwierać alkohol.

Zawartość kakao: Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 30%, Masa mleczna minimum: 18%. Czekolada: Masa kakaowa minimum: 41%.