Bulk Buying

Jesteś klientem firmowym i potrzebujesz większej ilości naszych produktów? Nie ma problemu! Nasz dział obsługi klienta chętnie Ci pomoże!

Nasz dział obsługi klientów firmowych jest do twojej dyspozycji. Pomożemy dobrać najlepszą zindywidualizowaną ofertę! Możesz się z nami skontaktować pod nr +48 535 997 940, albo mailowo: mmalinowski@lindt.com

Bombonierka Praliny HOCHFEIN 200g

67,30 zł

Bombonierka Praliny HOCHFEIN 200g

Bombonierka Praliny HOCHFEIN 200g

67,30 zł
W magazynie
200g net - 33,65 zł / 100 g
zawiera 23% VAT
Asortyment pralin. Pralines Hochfein to znakomity wybór pralinek, z których każda wykonana jest z niezwykłą dbałością o szczegóły. Każda pralinka inna, każda doskonała, prawdziwy dotyk lusksusu. Dlaczego praliny Lindt są tak wyjątkowe? Za każdą praliną kryje się bogactwo doświadczenia i kunsztu szlifowanego przez lata praktyki. Uczta dla oka i podniebienia, każda pralina jest prawdziwym dziełem sztuki, którym warto się delektować.

Wartości odżywcze:

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna (kJ) 2318
Wartość energetyczna (kcal) 556
Tłuszcz (g) 35
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 16
Węglowodany (g) 51
- w tym cukry (g) 49
Białko (g) 7.6
Sól (g) 0.16

Składniki:

Składniki:

cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, orzechy laskowe, migdały, bezwodny tłuszcz mleczny, orzechy włoskie, laktoza, syrop glukozowy, odtłuszczone mleko w proszku, dekstroza, mleko zagęszczone, Marc de Champagne, cukier inwertowany, emulgator: lecytyny (soja), alkohol, olej palmowy, śmietanka w proszku, kawa, ekstrakt słodowy jęczmienny, pszenica (mąka, słód, skrobia) śruta kakaowa, owoalbumina, sól, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, zagęszczony sok cytrynowy, pestki moreli, substancja utrzymująca wilgoć (inwertaza), substancja glazurująca (guma arabska), ekstrakt wanilii, naturalny aromat waniliowy, skrobia modyfikowana.

Alergeny:

Może zawierać inne orzechyNiektóre praliny mogą zwierać alkohol.

Zawartość kakao: Czekolada mleczna o podwyższonej zawartości kakao: Masa kakaowa minimum: 41%.