Kup dwa opakowania LINDOR 200g lub 337g, by otrzymać w prezencie serce LINDOR 50g za 1 zł! Promocyjny produkt pojawi się w koszyku automatycznie, gdy spełnisz warunki promocji.
Dodaj 3 dowolne figurki misia TEDDY do koszyka, a trzecią dostaniesz za 1 grosz.
Żeby skorzystać z promocji 2+1, należy dodać 3 produkty w promocji do koszyka. Rabat naliczy się w ostatnim kroku w koszyku na tańszy produkt.
-20% na cały asortyment z kodem LindtLove *Rabat nie łączy się z innymi promocjami
Nasi Maîtres Chocolatiers uwielbiają ponad wszystko kreatywność w podejściu do klasycznych smaków oraz wplatanie w nie odrobiny magii Lindt, aby stworzyć coś nowego, ekscytującego i - co najważniejsze - pysznego. Ten przepis został zainspirowany kanapkami s’mores oraz delikatnymi babeczkami, a efektem są zniewalające ciasteczkowe kubki z pralinami LINDOR…
Wskazówka od Maître Chocolatier
Dzięki ponad 20 smakom pralin LINDOR możesz eksperymentować i wybierać ulubione. Od owocowej pomarańczy po orzeźwiającą miętę - nie zapominając o tropikalnym kokosie i pikantnej limonce.
około 12 łyżeczek kremu marshmallow (np. marshmallow fluff)
12 ulubionych pralin LINDOR, bez opakowania
Instrukcje
Krok 1.
Wyłóż 12 form do mini babeczek folią spożywczą, pozostawiając trochę na zewnątrz, aby uzyskać lepszy kształt przy zastyganiu.
Krok 2.
Przełóż ciastka do robota kuchennego i miksuj, aż uzyskasz drobne okruchy. Dodaj roztopione masło i ekstrakt waniliowy, a następnie ponownie zmiksuj do uzyskania konsystencji wilgotnego piasku.
Krok 3.
Przełóż łyżeczką do foremek, dociskając palcami do dna i boków, aż uzyskasz gładką i zwartą formę. Odstaw do schłodzenia na ok. 30 minut. Następnie połóż na płaski talerz i zdejmij folię spożywczą.
Krok 4.
Do każdej ciasteczkowej formy wyłóż łyżeczką krem marshmallow. Na górze połóż pralinę LINDOR. Jeśli chcesz, możesz skarmelizować wierzch kremu marshmallow na złoty kolor. Podawaj od razu.