Kup dwa opakowania LINDOR 200g lub 337g, by otrzymać w prezencie serce LINDOR 50g za 1 zł! Promocyjny produkt pojawi się w koszyku automatycznie, gdy spełnisz warunki promocji.
Dodaj 3 dowolne figurki misia TEDDY do koszyka, a trzecią dostaniesz za 1 grosz.
Żeby skorzystać z promocji 2+1, należy dodać 3 produkty w promocji do koszyka. Rabat naliczy się w ostatnim kroku w koszyku na tańszy produkt.
-20% na cały asortyment z kodem LindtLove *Rabat nie łączy się z innymi promocjami
Ten dekadencki deser czekoladowy jest bogaty w zdrowe tłuszcze dzięki sekretnemu składnikowi – awokado. Jego kremowość, w połączeniu z aksamitną czekoladą Lindt Excellence 70% Cocoa, tworzy bogaty i pełen smaku mus.
Wskazówka od Maître Chocolatier:
Użyj ulubionego mleka roślinnego, a przepis stanie się wegański. Możesz dodać również świeże owoce.
Włóż posiekaną czekoladę do żaroodpornej miski, a miskę włóż do rondelka z powoli gotującą się wodą i mieszaj do rozpuszczenia. Zdejmij z palnika i pozostaw na 5 minut do ostygnięcia.
Krok 2.
Przekrój oba awokado, usuń pestki i wyciągnij miąższ do malaksera. Dodaj mleko, daktyle, sos jabłkowy, syrop klonowy (do smaku) i roztopioną czekoladę.
Krok 3.
Miksuj przez 3–4 minuty, do gładkości.
Krok 4.
Wyłóż do 4 średnich miseczek lub szklanek. Posyp posiekanymi orzechami laskowymi i udekoruj kostką gorzkiej czekolady Lindt Excellence 70% Cocoa. Podawaj od razu.