Kup dwa opakowania LINDOR 200g lub 337g, by otrzymać w prezencie serce LINDOR 50g za 1 zł! Promocyjny produkt pojawi się w koszyku automatycznie, gdy spełnisz warunki promocji.
Dodaj 3 dowolne figurki misia TEDDY do koszyka, a trzecią dostaniesz za 1 grosz.
Żeby skorzystać z promocji 2+1, należy dodać 3 produkty w promocji do koszyka. Rabat naliczy się w ostatnim kroku w koszyku na tańszy produkt.
-20% na cały asortyment z kodem LindtLove *Rabat nie łączy się z innymi promocjami
Odkryj naszą wyjątkową i niezwykle kremową czekoladę Swiss Premium Chocolate Milk – idealną do tworzenia pysznych czekoladowych trufli. Wyjątkowy prezent dla przyjaciół, jak również chwila przyjemności dla siebie.
Wskazówka od Maître Chocolatier:
Postaraj się szybko formować trufle, ponieważ ciepło Twoich dłoni może je roztapiać.
Przełóż posiekaną czekoladę do żaroodpornej miski i odłóż na bok.
Krok 2.
Wlej śmietankę do rondla i doprowadź do wrzenia. Zdejmij z palnika i wlej do posiekanej czekolady. Dodaj masło i mieszaj do uzyskania gładkiego ganache. Zostaw do całkowitego ostygnięcia, a następnie przykryj i schładzaj przez 2 godziny lub do czasu, aż da się formować masę.
Krok 3.
Wyłóż 4 talerze papierem do pieczenia i pokryj je wybranymi dekoracjami.
Krok 4.
Wyjmij ganache z lodówki i, używając gałkownicy lub łyżeczki, wykładaj porcje tworząc kulki.
Krok 5.
Delikatnie nadaj kulkom formę za pomocą palców.
Krok 6.
Przed ułożeniem na talerz, obtocz każdą kulkę w wybranych dodatkach: wiórkach kokosowych, kakao, posiekanej czekoladzie lub w posiekanych orzechach.