Bulk Buying

SWISS LUXURY SELECTION 230g

W magazynie

Najlepsze kakao

Wyjątkowy proces prażenia i mielenia

Wynalazek Lindta

Najlepsze składniki

Doskonałe wykończenie czekolady

Mieszanka szwajcarskich czekoladek. SWISS LUXURY SELECTION to asortyment szwajcarskich pralin to połączenie najlepszych składników, pasja w tworzeniu czekolady, niepowtarzalny smak i prawdziwa uczta dla oka. Dlaczego praliny Lindt są tak wyjątkowe? Za każdą praliną kryje się bogactwo doświadczenia i kunsztu szlifowanego przez lata praktyki. Uczta dla oka i podniebienia, każda pralina jest prawdziwym dziełem sztuki, którym warto się delektować.

Wartości odżywcze:

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna (kJ) 2357
Wartość energetyczna (kcal) 566
Tłuszcz (g) 36
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 18
Węglowodany (g) 51
- w tym cukry (g) 47
Białko (g) 7
Sól (g) 0.13

Składniki:

Składniki:

cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, migdały, pełne mleko w proszku, orzechy laskowe, odtłuszczone mleko w proszku, bezwodny tłuszcz mleczny, tłuszcz roślinny (palmowy, z nasion palmy, shea, kokosowy, łonecznikowy), laktoza, mleko skondensowane słodzone, Kirsch, syrop glukozowy, śmietanka, masło, mąka pszenna, emulgator (lecytyny sojowe), substancje utrzymujące wilgoć (sorbitole, inwertaza), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, białko jaja, cukier inwertowany, mąka ryżowa, skrobia pszenna, kawa, ekstrakt słodowy jęczmienny, ziarna kakaowe, skórka pomarańczowa, orzechy pistacjowe, aromaty, substancja żelująca (guma arabska), gorzkie jądra pestek moreli, skoncentrowany sok pomarańczowy, ryż dmuchany, skrobia ziemniaczana, substancje glazurujące (guma arabska, szelak), gluten pszenny, dekstroza, barwniki (kurkumina, kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin, karmel siarczynowy, ekstrakt z papryki, annato, dwutlenek tytanu), słód pszenny, skrobia modyfikowana, sól, maltodekstryna, stabilizator (fosforany sodu), białka mleka, substancja spulchniająca (węglany sodu, węglany amonu), ekstrakt ze szpinaku, koncentraty barwiące (dynia, jabłko), słód jęczmienny, kwas (kwas cytrynowy).

Alergeny:

Może zawierać inne orzechy.

Zawartość kakao: Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 31%, Masa mleczna minimum: 18%. Czekolada ciemna: Masa kakaowa minimum: 41%.

Rozpuszczona czekolada mleczna w maszynie do konszowania.

Poznaj Lindt Difference

Przygotowywanie deseru z czekoladą Lindt EXCELLENCE

Najlepsze przepisy Lindt

Wnętrze czekoladowego sklepu Lindt

Znajdź nasze sklepy

Obserwuj @Lindt Polska na Instagramie

Mini praliny Lindt
Mini praliny Lindt
Mini praliny Lindt
Mini praliny Lindt
Czekoladowe praliny Lindt
Czekoladowe praliny Lindt